Harten4Groep initieert en ondersteunt activiteiten in de gemeente Beuningen


 * Sportprijzen
In de afgelopen jaren heeft de Harten 4 Groep onder andere de sportieve prestaties van inwoners van Beuningen onder de aandacht gebracht met de tweejaarlijkse verkiezing van de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Ook is er een programma opgezet om basisschoolleerlingen met uiteenlopende sporten kennis te laten maken. Beuningen Sportief is inmiddels zelfstandig en organiseert dit, evenals de Doortocht Vierdaagse.

* Doortocht Vierdaagse
Tijdens de Vierdaagse heeft de Harten 4 Groep Beuningen op de ‘wandelkaart’ gezet met de organisatie van een feestelijke doortocht door het centrum van Beuningen.

* Het Dijkmagazijn
 Daarnaast steunt Harten 4 Groep tal van lokale maatschappelijke organisaties, waaronder Natuureducatiecentrum Het Dijkmagazijn.

* Aandelencafe De Zaak
 In 2002 werd op initiatief van de Harten 4 Groep aandelencafé De Zaak geopend, een gezellige kroeg met warme sfeer aan de Van Heemstraweg in Beuningen. In het kader van het tienjarig bestaan werd in 2005 de Jubileum Parade georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Beuningen. Dit driedaagse evenement bracht vermaak voor jong en oud met artiesten, straattheater en natuurlijk ook de nodige culinaire verrassingen van vijf horecabedrijven uit de gemeente.

* Lentekriebels
In 2008 was het minifestival Lentekriebels de eerste aanzet tot samenwerking met stichting Actie-comité Beuningen. Het Julianaplein was gedurende één middag podium voor straattheater en artiesten, terwijl vier horecaondernemers uit de gemeente zorgden voor het culinaire deel.

* Beuningen On Ice
In december 2008 vond de eerste editie van het succesvolle winterevenement Beuningen On Ice plaats. Een tijdelijke ijsbaan zorgt gedurende drie weken voor sportieve gezelligheid voor zo’n 45.000 bezoekers. De stichting Beuningen On Ice organiseert nu tweejaarlijks dit winterfestijn voor jong en oud.

* Beunings Ondernemerscafe
In september 2009 is het Beunings Ondernemerscafé gestart. Iedere 2e vrijdag van de maand kan een ondernemer de bijeenkomst ´adopteren´. Het Beunings Ondernemerscafé is van 17.30–19.30 uur en vindt plaats in De Zaak, Van Heemstraweg, Beuningen. Het Ondernemerscafé is inmiddels verzelfstandigd in een aparte stichting en vele Harten 4 Groep leden bezoeken met regelmaat het café.

* Voetveer H4 De Weerden
In mei 2011 was de publieksopening van het Voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk. De H4 Groep is officieel partner van dit voetveer. Vele fietsers en wandelaars maken jaarlijks gebruik van deze verbinding en genieten van de mooie Beuningse Uiterwaarden.

Alle projecten worden opgezet en uitgevoerd met inzet van enthousiaste leden van de Harten 4 Groep.