Skip to main content

Over ons

De Harten4 Groep is in 1995 opgericht door een aantal actieve inwoners uit Beuningen die hun gemeente een warm hart toedragen. In 2020 bestond Harten4Groep 25 jaar. Door COVID 19 is dit helaas niet groots gevierd, maar binnen de mogelijkheden zijn er wel activiteiten geweest zoals een mooie  gezamenlijke Sunset March bij De Oversteek en bezoek aan De Bastei in Nijmegen.

Beuningen gevoel

De Harten 4 Groep is stevig geworteld in de Beuningse samenleving. Ruim 150 mannen en vrouwen die wonen en/of werken binnen de gemeente en een leidinggevende, bestuurlijke, maatschappelijke of ondernemende functie vervullen, delen het ‘Beuningen-gevoel’.

Leefbaar Beuningen

Beuningen heeft veel te bieden. De gemeente is omgeven door prachtige natuurgebieden, er zijn uiteenlopende – zeer succesvolle – bedrijven gevestigd en ook op cultureel, maatschappelijk en historisch gebied is er veel om trots op te zijn!

De Harten 4 Groep ontplooit initiatieven die Beuningen ‘op de kaart zetten’ en die de goede verstandhouding tussen de vier dorpen van de gemeente verder versterken. Tevens ondersteunt Harten4Groep initiatieven, die bijdragen aan een goede leefbaarheid in de vier kerkdorpen in de gemeente.

Netwerken met een Missie

Voor de leden is de Harten 4 Groep ook een platform voor samenwerking, uitwisseling van informatie en voor het leggen van sociale en zakelijke contacten. Tijdens de ca. zes bijeenkomsten per jaar wordt aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen binnen de gemeente, krijgen de leden een ‘kijkje in de keuken’ bij Beuningse ondernemers of worden culturele of maatschappelijke initiatieven bezocht.
Naast het informatieve aspect staan onderling contact, gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. De bijeenkomsten worden door de Harten 4 leden zeer hoog gewaardeerd en leiden regelmatig tot nieuwe projecten, die weer ten goede komen aan wonen en werken in de gemeente Beuningen.
Voel jij je betrokken bij de gemeente Beuningen? Wil jij een netwerk met toegevoegde waarde?
Harten4Groep Beuningen rekent op jou.

(C) 2024 Harten4Groep | Design & Development: Remco Janssen | Privacy Statement