Skip to main content

Lezing Tim van Hattum

Op donderdag 9 november ben jij van harte welkom bij een lezing door Tim van Hattum.

De gemeente Beuningen organiseert deze lezing bij Theater de Molen in het kader van samen op weg naar een duurzame gemeente Beuningen. Harten4Groep heeft dit jaar de kinderdenktank gesteund. Basisschoolleerlingen hebben diverse bedrijven en organisaties bezocht en uiteindelijk hun bevindingen voor een duurzamew gemeente Beuningen in een poster verwerkt en gedeeld op de scholen, met hun ouders en medeleerlingen en via de socials. De kinderdenktank werd dit jaar in samenwerking met het Dijkmagazijn en Businessmedia4all georganiseerd.

Tim van Hattum, werkzaam aan de WUR, is op dit moment een van de belangrijkste kartrekkers voor een positieve benadering: hoe realiseren we samen een duurzame wereld nu en straks. Een inspirator, die benadrukt wat we wél al goed doen.

Kortom; een inspirerende lezing, die tevens vergezeld zal gaan met een aantal korte interviews met de ondernemers, waar de kinderen op bezoek zijn geweest. Harten4groep lid Wilfred Sleijffers neemt hieraan ook deel.

Je bent van harte welkom in Theater de Molen. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Harten4Groep biedt daarna een gezellige borrel aan. Let wel de lezing is voor iedereen toegankelijk, dus vol is vol.

Wij ontmoeten je graag de 9de november.

Bestuur Harten4Groep Beuningen

Jan, Yvonne, Gert, Marck, Erik, Bart, Rob en Anne-Marie

Evenement details:

Datum:
09 november 2023
Locatie:
Theater de Molen
Bestemd voor:
Alleen Leden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

(C) 2024 Harten4Groep | Design & Development: Remco Janssen | Privacy Statement